Aktiivisubbareita

Aktiivisubbareita

Hyviä aktiivisubbareita???

Hei, vastahan näitä morkattiin edellisellä sivulla? WTF? Myönnän, en itse tykkää aktiivisubbareista. Se kävi varmaan ilmi edellisellä sivulla. Ne ovat oikeasti aika ponnettomia esityksiä ja samalla rahalla saa parempaakin. JOS on käytettävissä tilaa enemmän kuin pari-kolme litraa. Uskon että joku näiden sivujen lukijoista kokee olevansa sellaisessa tilanteessa ettei sitä tilaa enempää ole joten tätä sivua vois pitää sellaisena “valitse pienin paha” sivuna.

Muista kuitenkin nämä muutamat reunaehdot:

  • jos sinulla on sedan-korimallin auto ja subi mahtuu vain konttiin, UNOHDA aktiivisubbarit ( ei kuulu hyttiin asti mitään )
  • jos sinulla on todella iso/meluisa auto, UNOHDA aktiivisubbarit ( melu peittää sen pienen äänen )
  • jos sinulla on kohtuuhyvin bassoa toistavat pääkaiuttimet, UNOHDA aktiivisubbarit ( et saa mitään lisää )
  • jos sinulla on todella pieni auto, aktiivisubbari SAATTAA toimia ( onnistuneella sijoituspaikalla tietysti )

Nämä eivät sitten päde sellaisiin “oikean” subbarin kokoisiin aktiivisubbareihin. Mutta niiden tilalle mahtuu jos sitten joku muukin subbari. Joissa on valinnanvaraa enemmän ja taatusti parempia vaihtoehtoja.

Alle 200 €

Phoenix Gold Z8150

Tällä hetkellä mielestämme paras pienikokoisista aktiivisubbareista alle 200 € hintaluokassa. Erittäin hyvä vaihtoehto jos haluat aktiivisubbarin penkin alle tai johonkin pieneen ahtaaseen koloon. Lisätietoja täältä.

 

 

 


Phoenix Gold Z112AB V2

Tämä aktiivisubwoofer ei ole pieni. Mutta se on todella HALPA äänenlaatuunsa ja määräänsä nähden. Toimii hintaisekseen erinomaisesti eikä vahvistinyksikkö vaadi paljoa virtaa. Lisätietoja täältä.

 

 


Alle 300 €

hyvä aktiivisubbariPhoenix Gold Z10150

Tällä hetkellä mielestämme paras aktiivisubbari reilun 200 € hintaluokassa. Erittäin hyvä vaihtoehto jos haluat aktiivisubbarin penkin alle tai johonkin pieneen ahtaaseen koloon. Lisätietoja täältä.

 

 

 


Alpine_swe-1200Alpine SWE-1000

Jotta saataisi kotelosta mahdollisimman pieni, Alpine on sijoittanut vahvistinyksikön omaan koteloonsa. Mukana myös tason ja vaiheensäätöyksikkö.

 

 


Ground Zero GZCS 10SUB Act

Asiallinen bassoelementti toimivan kokoisessa kotelossa. Joka on suunniteltu niin että se sopii useisiin autoihin vararengaskoteloon suoraan.

Tässä on harvinaisen järkevä aktiivisubwoofer. Ei vie lainkaan tilaa ja toimii oikeasti hyvin. Lisätietoja täältä.

 

 

 

 


Ja eihän se valikoima tähän lopu. TÄÄLTÄ löydät todella paljon lisää aktiivisubbareita. Seuraavalla sivulla käydään läpi mielenkiintoisimmat irtoelementit hintaluokittain.