Subbarielementit

Subbarielementit ilman koteloa

Markkinoilla on järjetön määrä erilaisia subbareita. Tähän sivulle on koottu muutamia esimerkkejä elementeistä jotka ovat “enemmän kuin hintansa arvoisia”. Eli sellaisia joista on saatu paljon hyviä kokemuksia.

100 € hintaluokka

Ground Zero Iridium-mallisto

Edullisia subbareita monessa eri koossa. 6.5″, 8″, 10″ ja 12″ elementit jotka soveltuvat lähes mihin tahansa käyttöön. Toimivat suljetussa kotelossa, refleksikotelossa ja FreeAir-käytössä. Äänenlaatu hintaluokassaan erinomainen.

Lisätietoja täältä.


GAS Alpha-mallisto

 


150 € hintaluokka

 

DD Audio Redline 500-sarja

DD Audio on subwoofer-suunnitelun edelläkävijä. Monipuolisin mallissarja on Redline 500-sarja. Kaikki mallisarjan elementit sopivat suljettuun koteloon, refleksikoteloon ja FreeAir-asennukseen. Näissä elementeissä on raha laitettu tärkeimpiin asioihin: puhekelaan, ripustuksiin ja magneetin laatuun. Se ei järeydellään koreile ulospäin, mutta suorituskyky on todella kovaa luokkaa alle 150 € hintaluokassa.

Lisätietoja täältä. 


 

Helix K 10W ja K 12W

Helix K-sarjan subwooferit toimivat todella pienissä koteloissa hienosti. Ja niissä on mukana toimituksessa tiheä suojaritilä. Asennussyvyyskin on niin maltillinen että nämä elementit sopiva lähes kaikkii autokohtaisiin koteloihin.

Lisätietoja täältä. 

 

 


200 € hintaluokka

GAS PRO 12D2

Todella suosittu 12″ subwoofer 3″ puhekeloilla. Toimii asiallisen kivasti saundillisesti ja SOI LUJAA hintaisekseen. Alle 200 € budjetilla basso joka kestää raakoja määriä tehoa. Katso esittelyvideo tuotteen sivulta, siinä työnnetään yli 4000 wattia todellista tehoa tähän elementtiin. Lisätietoja täältä.


 Alpine Type-R mallisto

Todella tyylikäs ulkonäkö ja hyvä äänenlaatu pienessä suljetussa kotelossa. Elementtejä on saatavilla sekä 2×4 että 2×2 ohmin keloilla ja neljää eri kokoa välillä 8″-15″.

Varsinkin 8″ versio on todella toimiva pienissä koteloissa ja kaikissa autokohtaisissa koteloissa joihin se syvyyden puolesta sopii.

 

Lisätietoja täältä


GAS GPP-mallisto

GASin  valurunkoisessa GPP-mallistossa on subbareissa valikoimaa. Tarjolla ovat koot 6.5″ – 18″. Asiallista suorituskykyä oli basso sitten minkä kokoinen tahansa. LIsätietoja täältä.

 


300 € hintaluokka

JL Audio 12TW3v3

Basso joka soi koko subwooferin taajuusalueella sävykkäästi ja hienosti. Aika tylsän näköinen basso jonka ääni taas on sitten sitäkin parempi. Toimii sekä suljetussa että refleksikotelossa. LIsätietoja täältä.

 


 

DD Audio Redline 700-sarja

Redline 700-sarjassa on 12- ja 15-tuumaiset elementit niin 2×2 kuin 2×4 ohmin puhekeloilla. MATALAA JA VOIMALLA omassa hintaluokassaan.

Lisätietoja täältä.

 

 

 

 


JL Audio 10TW3-D4

Käsittämätön suorituskyky pienessä suljetussa kotelossa ja alle 10 sentin asennussyvyydellä. Tämä on subwoofer joka osoittaa sen miksi JL Audio on kuuluisa nimenomaan subwoofereistaan. Tiheä suojaritilä saatavilla lisävarusteena.

Lisätietoja täältä.


Arvokkaamman pään bassot

Alpine Type-X

Alpine X-malliston subbarit ovat hifiä. Ja hienoja. Alpine ei subbarivalmistajana ole nykyään kaikkein “trendikkäin nimi” mutta tuotteet edelleen todella kovaa luokkaa. Lippulaivamallisto X tarjoaa todella hienon bassotoiston laatua arvostavalle.

Lisätietoja täältä.

 


Ground Zero GZHW SPL

Saatavilla on koot 8″, 10″, 12″ ja 15″. Ja lähes kaikissa sateenkaaren väreissä. Erinomaisia elementtejä äänenlaadultaan ja soivat myös todella LUJAA.

Lisätietoja täältä

 

 

 

 


JL Audio 12W7AELegenda. Lue lisää miksi jos et vielä tiedä.


Ja eihän se valikoima tähän lopu. TÄÄLTÄ löydät todella paljon lisää hyviä subbareita.

Seuraavalla sivulla sitten tehdään katsaus koteloituihin subbareihin.