Subbarielementit

Subbarielementit ilman koteloa

Markkinoilla on järjetön määrä erilaisia subbareita. Tähän sivulle on koottu muutamia esimerkkejä elementeistä jotka ovat “enemmän kuin hintansa arvoisia”. Eli sellaisia joista on saatu paljon hyviä kokemuksia.

Alle 100 €

Ground Zero Iridium-mallisto

Edullisia subbareita monessa eri koossa. 6.5″, 8″, 10″ ja 12″ elementit jotka soveltuvat lähes mihin tahansa käyttöön. Toimivat suljetussa kotelossa, refleksikotelossa ja FreeAir-käytössä. Äänenlaatu hintaluokassaan erinomainen.

Lisätietoja täältä.

 

 


 

Hertz ES200/200D/250/250D

Nämä subbarit ovat mielenkiintoisia vaihtoehtoja kolmesta syystä: Kohtuumatala rakenne ja hyvä suorituskyky pienissä suljetuissa koteloissa. Monipuoliset puhekelavaihtoehdot auttavat saamaan sopivan paketin eri vahvistinten kanssa.  Hyvä herkkyys eli toimivat pienehköllä vahvistimella jo mukavasti. Aika monta hyvää puolta alle satasella!

 Lisätietoja täältä.

 


Alle 150 €

 

DD Audio Redline 500-sarja

DD Audio on subwoofer-suunnitelun edelläkävijä. Monipuolisin mallissarja on Redline 500-sarja. Kaikki mallisarjan elementit sopivat suljettuun koteloon, refleksikoteloon ja FreeAir-asennukseen. Näissä elementeissä on raha laitettu tärkeimpiin asioihin: puhekelaan, ripustuksiin ja magneetin laatuun. Se ei järeydellään koreile ulospäin, mutta suorituskyky on todella kovaa luokkaa alle 150 € hintaluokassa.

Lisätietoja täältä. 


 

Helix K 10W ja K 12W

Helix K-sarjan subwooferit toimivat todella pienissä koteloissa hienosti. Ja niissä on mukana toimituksessa tiheä suojaritilä. Asennussyvyyskin on niin maltillinen että nämä elementit sopiva lähes kaikkii autokohtaisiin koteloihin.

Lisätietoja täältä. 

 

 


Alle 200 €

Ground Zero GZUW10SQX ja GZUW12SQX

12-tuumaisena huippuluokan äänenlaatu refleksikotelossa, toimii oikeasti matalallekin viritetyssä kotelossa. Antaa vielä mukavasti painettakin. Voitti “heittämällä” alle neljänsadan euron hintaluokan subitestin. Silti on hinnaltaan alle kaksi sataa euroa!!!

10-tuumaisena taas todella hyvä toisto pienessä suljetussa kotelossa. Erinomainen valinta autokohtaisiin koteloihin joihin se asennussyvyyden puolesta mahtuu.

Lisätietoja täältä.

 


 Alpine Type-R mallisto

Todella tyylikäs ulkonäkö ja hyvä äänenlaatu pienessä suljetussa kotelossa. Elementtejä on saatavilla sekä 2×4 että 2×2 ohmin keloilla ja neljää eri kokoa välillä 8″-15″.

Varsinkin 8″ versio on todella toimiva pienissä koteloissa ja kaikissa autokohtaisissa koteloissa joihin se syvyyden puolesta sopii.

 

Lisätietoja täältä


 

 JL Audio 10TW1-2

Subbari joka mahtuu kaikkii autokohtaisiin koteloihin ja soi todella uskottavasti ja jykevästi jo reilun 10 litran tilavuudessa.

 

 

Lisätietoja täältä

 


Alle 400 €

 

JL Audio 10TW3-D4

Käsittämätön suorituskyky pienessä suljetussa kotelossa ja alle 10 sentin asennussyvyydellä. Tämä on subwoofer joka osoittaa sen miksi JL Audio on kuuluisa nimenomaan subwoofereistaan. Tiheä suojaritilä saatavilla lisävarusteena.

Lisätietoja täältä.

 

 

 


 

 

DD Audio Redline 700-sarja

Redline 700-sarjassa on 12- ja 15-tuumaiset elementit niin 2×2 kuin 2×4 ohmin puhekeloilla. MATALAA JA VOIMALLA omassa hintaluokassaan.

Lisätietoja täältä.

 

 

 

 


Rainbow GL-S12

Rainbown Germanium-erillissarjat ovat jo vuosia olleet legendaarisia äänenlaadultaan. Nyt samassa mallistossa on myös äänenlaadultaan erinomainen subbari. Ei halvin, eikä ulkonäöltään upein, mutta ääni on todella hyvää luokkaa.

Lisätietoja täältä.

 

 

 


Ground Zero GZHW SPL

Saatavilla on koot 8″, 10″, 12″ ja 15″. Ja lähes kaikissa sateenkaaren väreissä. Erinomaisia elementtejä äänenlaadultaan ja soivat myös todella LUJAA.

Lisätietoja täältä

 

 

 

 


Ja eihän se valikoima tähän lopu. TÄÄLTÄ löydät todella paljon lisää hyviä subbareita.

Seuraavalla sivulla sitten tehdään katsaus koteloituihin subbareihin.