Subbarielementit

Subbarielementit ilman koteloa

Markkinoilla on järjetön määrä erilaisia subbareita. Tähän sivulle on koottu muutamia esimerkkejä elementeistä jotka ovat “enemmän kuin hintansa arvoisia”. Eli sellaisia joista on saatu paljon hyviä kokemuksia.

Alle 100 €

Ground Zero Iridium-mallisto

Edullisia subbareita monessa eri koossa. 6.5″, 8″, 10″ ja 12″ elementit jotka soveltuvat lähes mihin tahansa käyttöön. Toimivat suljetussa kotelossa, refleksikotelossa ja FreeAir-käytössä. Äänenlaatu hintaluokassaan erinomainen.

Lisätietoja täältä.

 


 

Hertz ES200/200D/250/250D

Nämä subbarit ovat mielenkiintoisia vaihtoehtoja kolmesta syystä: Kohtuumatala rakenne ja hyvä suorituskyky pienissä suljetuissa koteloissa. Monipuoliset puhekelavaihtoehdot auttavat saamaan sopivan paketin eri vahvistinten kanssa.  Hyvä herkkyys eli toimivat pienehköllä vahvistimella jo mukavasti. Aika monta hyvää puolta alle satasella!

 Lisätietoja täältä.

 


Alle 200 €

 

DD Audio Redline 600-sarja

DD Audio on subwoofer-suunnitelun edelläkävijä. Vuodelle 2019  Redline 600-sarja uudistui totaalisesti. Niinkuin kaikki muutkin Redline sarjat. Näissä elementeissä on raha laitettu tärkeimpiin asioihin: puhekelaan, ripustuksiin ja magneetin laatuun. Se ei järeydellään koreile ulospäin, mutta suorituskyky on todella kovaa luokkaa alle 200€ hintaluokassa.

Lisätietoja täältä. 

 

 


Ground Zero GZUW10SQX ja GZUW12SQX

12-tuumaisena huippuluokan äänenlaatu refleksikotelossa, toimii oikeasti matalallekin viritetyssä kotelossa. Antaa vielä mukavasti painettakin. Voitti “heittämällä” alle neljänsadan euron hintaluokan subitestin. Silti on hinnaltaan alle kaksi sataa euroa!!!

10-tuumaisena taas todella hyvä toisto pienessä suljetussa kotelossa. Erinomainen valinta autokohtaisiin koteloihin joihin se asennussyvyyden puolesta mahtuu.

Lisätietoja täältä.

 


 Alpine Type-R mallisto

Todella tyylikäs ulkonäkö ja hyvä äänenlaatu pienessä suljetussa kotelossa. Elementtejä on saatavilla sekä 2×4 että 2×2 ohmin keloilla ja neljää eri kokoa välillä 8″-15″.

Varsinkin 8″ versio on todella toimiva pienissä koteloissa ja kaikissa autokohtaisissa koteloissa joihin se syvyyden puolesta sopii.

 

Lisätietoja täältä

 

 


Alle 400 €

DD Audio Redline 700-sarja

Redline 700-sarjassa on 12- ja 15-tuumaiset elementit niin 2×2 kuin 2×4 ohmin puhekeloilla. MATALAA JA VOIMALLA omassa hintaluokassaan.

Lisätietoja täältä.

 

 

 

 


Rainbow GL-S12

Rainbown Germanium-erillissarjat ovat jo vuosia olleet legendaarisia äänenlaadultaan. Nyt samassa mallistossa on myös äänenlaadultaan erinomainen subbari. Ei halvin, eikä ulkonäöltään upein, mutta ääni on todella hyvää luokkaa.

Lisätietoja täältä.

 

 

 


Ground Zero GZHW SPL

Saatavilla on koot 8″, 10″, 12″ ja 15″. Ja lähes kaikissa sateenkaaren väreissä. Erinomaisia elementtejä äänenlaadultaan ja soivat myös todella LUJAA.

Lisätietoja täältä

 

 

 

 


Ja eihän se valikoima tähän lopu. TÄÄLTÄ löydät todella paljon lisää hyviä subbareita.

Seuraavalla sivulla sitten tehdään katsaus koteloituihin subbareihin.