Subbarielementit

Subbarielementit ilman koteloa

Markkinoilla on järjetön määrä erilaisia subbareita. Tähän sivulle on koottu muutamia esimerkkejä elementeistä jotka ovat “enemmän kuin hintansa arvoisia”. Eli sellaisia joista on saatu paljon hyviä kokemuksia.

100 € hintaluokka

Ground Zero Iridium-mallisto

Edullisia subbareita monessa eri koossa. 6.5″, 8″, 10″ ja 12″ elementit jotka soveltuvat lähes mihin tahansa käyttöön. Toimivat suljetussa kotelossa, refleksikotelossa ja FreeAir-käytössä. Äänenlaatu hintaluokassaan erinomainen.

Lisätietoja täältä.


GAS MAD-mallisto

 


150 € hintaluokka

 

DD Audio Redline 500-sarja

DD Audio on subwoofer-suunnitelun edelläkävijä. Monipuolisin mallissarja on Redline 500-sarja. Kaikki mallisarjan elementit sopivat suljettuun koteloon, refleksikoteloon ja FreeAir-asennukseen. Näissä elementeissä on raha laitettu tärkeimpiin asioihin: puhekelaan, ripustuksiin ja magneetin laatuun. Se ei järeydellään koreile ulospäin, mutta suorituskyky on todella kovaa luokkaa 150 € hintaluokassa.

Lisätietoja täältä. 


 

Helix K 10W ja K 12W

Helix K-sarjan subwooferit toimivat todella pienissä koteloissa hienosti. Ja niissä on mukana toimituksessa tiheä suojaritilä. Asennussyvyyskin on niin maltillinen että nämä elementit sopiva lähes kaikkii autokohtaisiin koteloihin.

Lisätietoja täältä. 

 

 


200 € hintaluokka

Alpine S-sarja

Alpinen S-malliston subwooferit saapuivat vihdoin myös Euroopan markkinoille. R-mallistosta tuttuja ratkaisuja ja erittäin hieno saundi niin suljetusta kuin refleksikotelostakin. Lisätietoja täältä.


 Alpine Type-R mallisto

Todella tyylikäs ulkonäkö ja hyvä äänenlaatu pienessä suljetussa kotelossa. Elementtejä on saatavilla sekä 2×4 että 2×2 ohmin keloilla ja neljää eri kokoa välillä 8″-15″.

Varsinkin 8″ versio on todella toimiva pienissä koteloissa ja kaikissa autokohtaisissa koteloissa joihin se syvyyden puolesta sopii.

 

Lisätietoja täältä


Ground Zero Radioactive-mallisto

Ground Zeron Radioactive-mallisto on ikisuosikki. Siinä on kokoja alkaen 6.5″ elementistä. Versioita niin äänenpaine- kuin äänenlaatuharrastajillekin.  Asiallista suorituskykyä oli basso sitten minkä kokoinen tahansa. LIsätietoja täältä.

 


300 € hintaluokka

JL Audio 12TW3v3

Basso joka soi koko subwooferin taajuusalueella sävykkäästi ja hienosti. Aika tylsän näköinen basso jonka ääni taas on sitten sitäkin parempi. Toimii sekä suljetussa että refleksikotelossa. LIsätietoja täältä.

 


 

DD Audio Redline 700-sarja

Redline 700-sarjassa on 12- ja 15-tuumaiset elementit niin 2×2 kuin 2×4 ohmin puhekeloilla. MATALAA JA VOIMALLA omassa hintaluokassaan.

Lisätietoja täältä.

 

 

 

 


JL Audio 10TW3-D4

Käsittämätön suorituskyky pienessä suljetussa kotelossa ja alle 10 sentin asennussyvyydellä. Tämä on subwoofer joka osoittaa sen miksi JL Audio on kuuluisa nimenomaan subwoofereistaan. Tiheä suojaritilä saatavilla lisävarusteena.

Lisätietoja täältä.


Arvokkaamman pään bassot

 


Ground Zero Hydrogen-mallisto

Saatavilla on koot pienenpienestä suurensuureen ja kaikki siltä väliltä. Erinomaisia elementtejä äänenlaadultaan ja soivat myös todella LUJAA.

Lisätietoja täältä

 


JL Audio 12W7AELegenda. Lue lisää miksi jos et vielä tiedä.


Ja eihän se valikoima tähän lopu. TÄÄLTÄ löydät todella paljon lisää hyviä subbareita.

Seuraavalla sivulla sitten tehdään katsaus koteloituihin subbareihin.