Koteloidut subwooferit

Koteloidut subwooferit

Valmiskotelo on helppo ja varma ratkaisu. Tälle sivulle on koottu muutamia varmoja tapauksia joista on paljon hyviä kokemuksia.

Alle 100 €

Alpine SBG-844BR

Yksi parhaita tuotteita hinta-laatusuhteeltaan mitä on tullut koskaan vastaan. Erinomainen valinta pieneen henkilöautoon, pakettiauton apumiehen penkin alle, tai minne tahansa missä on vähän tilaa. Toimii hienosti 100-200 W tehoisella vahvistimella, on pieni ja halpa. Mitä muuta voi tilan puutteesta kärsivä budjettihifisti toivoa enää? Alpinen edullisetkin tuotteet ovat aina olleet erittäin toimintavarmoja ja sama koskee tätäkin pikkusubbaria.

 Lisätietoja täältä

 

 


Alle 200 €

 

 Ground Zero GZIB-mallisto

Kotelomallisto jossa on 6.5″, 8″, 10″, 12″ ja 2×12″ valmiskotelot. Herkkiä paketteja jotka eivät vaadi isoa vahvistinta. Mutta soivat hyvin ja jopa kohtuullisen reippaastikin. Erittäin onnistunut kokonaisuus budjettiluokkaan!

Lisätietoja täältä

 

 


DD Audion LE-M mallisto

DD Audion LE-M malliston valmiskoteloissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Pienin kotelo on 6,5″ elementillä ja mahtuu mihin tahansa autoon. Suurin on 12″ elementillä. Välissä myös 8″ ja 10″ mallit. Erittäin hyvä herkkyys, toimivat pienelläkin vahvistimella ja äänenlaatu on hintaan nähden erinomainen.

Lisätietoja täältä.

 

 

Phoenix Gold BassCase 8

Litteä valmiskotelo joka mahtuu vaikka penkkien alle tai väliin monessa autossa. Ei vie tilaa tavaratilan sivussakaan paljoa. Nykykoteloissa harvinainen kunnollinen suojaritilä mahdollistaa asennuksen arempaankin paikkaan tai konttiin jossa kuljetetaan lemmikkejä.

Lisätietoja täältä

 

 

 


Alle 500 €

 

Ground Zero GZIB 3.2500SPL

Suljettu kotelo jossa on kolme kappaletta järeää 10″ subbaria. On varsin kohtuullisen kokoinen, mutta soi LUJAA. Ja yllättävän hyvällä äänenlaadulla. Todella asiallinen ratkaisu isompaan bassonnälkään, eikä vie kohtuuttomasti tilaa autossa.

Spesiaaliominaisuutena mahtuu farmariautoissakin verhon alle piiloon mitä moni lujaa soiva kotelo ei tee.

Lisätietoja täältä

Ja eihän ne valmiskannut tähän lopu. TÄÄLTÄ löytyy paljon lisää.