Koteloidut subwooferit

Koteloidut subwooferit

Valmiskotelo on helppo ja varma ratkaisu. Tälle sivulle on koottu muutamia varmoja tapauksia joista on paljon hyviä kokemuksia.

Reilun 100 € luokka

Alpine SBG-844BR

Yksi parhaita tuotteita hinta-laatusuhteeltaan mitä on tullut koskaan vastaan. Erinomainen valinta pieneen henkilöautoon, pakettiauton apumiehen penkin alle, tai minne tahansa missä on vähän tilaa. Toimii hienosti 100-200 W tehoisella vahvistimella, on pieni ja halpa. Mitä muuta voi tilan puutteesta kärsivä budjettihifisti toivoa enää? Alpinen edullisetkin tuotteet ovat aina olleet erittäin toimintavarmoja ja sama koskee tätäkin pikkusubbaria.

 Lisätietoja täältä

 

 


Ground Zero GZIB valmiskotelot

Monta eri kokoa ja mallia perusvarmoja suorittajia kohtuulliseen hintaan. Hyvä saundi ja mukavasti bassoa. Nyt keväälle 2022 uudistuneet mallit. Lisätietoja TÄÄLTÄ

 


Reilun 200 € luokka

DD Audion LE-500 mallisto

DD Audion LE-500 malliston valmiskoteloissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Erittäin hyvä herkkyys, toimivat pienelläkin vahvistimella ja äänenlaatu on hintaan nähden erinomainen.

Lisätietoja täältä.

 

Ground Zero GZUB valmiskotelot

 

Uranium SQ-valmiskotelot ovat tyylikkäitä pakettejä hifistyneempään makuun. Erittäin hyvä äänenlaatu hillityllä ulkonäöllä.

 

 


Arvokkaamman pään valmiskotelot

 

Ground Zero GZIB 3.2500SPL

Suljettu kotelo jossa on kolme kappaletta järeää 10″ subbaria. On varsin kohtuullisen kokoinen, mutta soi LUJAA. Ja yllättävän hyvällä äänenlaadulla. Todella asiallinen ratkaisu isompaan bassonnälkään, eikä vie kohtuuttomasti tilaa autossa.

Spesiaaliominaisuutena mahtuu farmariautoissakin verhon alle piiloon mitä moni lujaa soiva kotelo ei tee.

Lisätietoja täältä

 


JL Audio CS110LG-TW3

Aivan uskomaton bassotoisto laadultaan ja määrältään pienestä kotelosta. Huippuluokan saundia joka riittää määrällisestikin vaikka isoimpaan maasturiin. LIsätietoja täältä.

 


JL Audio CS113TG-TW5v2

Todennäköisesti maailman paras litteä subwoofer. Koko 13″ ja asennettuna pieneen suljettuun koteloon. Josta saadaan maailmanluokan ääni. Lisätietoja täältä.


Ja eihän ne valmiskannut tähän lopu. TÄÄLTÄ löytyy paljon lisää.